Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö

Dreamup

Kirjoitettu 16.05.21
Esseen kirjoittaja: Lassi Saarinen
Kirjapisteet: 1
Kirja: Dreamup
Kirjan kirjoittaja:
Kategoriat: 1. Oppiminen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Dreamup

 

 

Minua kysyttiin juontamaan Dreamup 2021 tapahtumaa vuoden alussa ja epäröin vahvasti, että suostuisinko kyseiseen rooliin. Epäilin itseäni ja esiintymistäni vahvasti. Olen aina ollut huono suuren yleisön edessä, mutta koska minulla oli kokemusta kameran edessä työskentelystä, ajattelin, että se voisi olla helpompi homma itselleni. Suostuin siis Dreamup- tapahtuman juontoon.

 

Olin vuoden alussa luvannut itselleni, että alan kehittämään omaa esiintymispelkoani ja se on kummaa kuinka tämän kaltaisia projekteja alkaa ilmestymään sinun eteesi, kun haluat niitä etsiä. En voisi kuvitella, että edes vuosi sitten olisin ikinä suostunut tällaiseen projektiin, mutta en voisi olla iloisempi, että sanoin myöntävästi.

 

Tapahtumapäivä oli super jännittävä ja en nukkunut lähes ollenkaan koko edeltävänä yönä. Minua ei ole pitkään aikaan jännittänyt niin paljon, kuin sinä aamuna. Aamulla heräsin, kuitenkin varhain ja aloin valmistautumaan päivään. Harjoittelin ensimmäisen puheeni vielä kertaalleen läpi ja lähdin ovesta ulos. Saavuttuani paikan päälle jännitys vähentyi, mutta kun aika alkoi lähentyä tapahtuman alkua, niin eiköhän se jännityskin sieltä tullut takaisin. En ikinä unohda sydämen tykytystäni, kun kello meni nollaan ja juontoni alkoi.

 

Joonas Pesonen oli aivan mahtava tsemppaaja kameran takana. Hän näytti peukkuja ja näytti ilmeillään, että kaikki on hyvin ja, että hyvin menee. Kerroin hänelle ennen juontoani, että tämä on ensimmäinen juontoni ikinä, joten hän osasi hienosti tsempata minua ja sain siitä paljon lisäenergiaa juontooni. Kameraan katsomista minun olisi pitänyt enemmän harrastaa juontoni aikana, mutta siinä on seuraavaan juontoon kehityskohde. Lopputulokseen olen kuitenkin ylpeä ja olen onnellinen, että sanoin projektiin kyllä.

 

Päivän aikana pääsin haastattelemaan myös juontoni lisäksi Pekka Hyysaloa, Joonas Pesosta ja Niina Heliniä Edufuturasta. Tapahtuma oli kuitenkin todella mahtava kokemus, oli hienoa nähdä, kuinka stream toteutetaan, ja oli hienoa olla osana Dreamup 2021 – tapahtumaa.

Keskustele artikkelista

Kirjoita kommentti

Kirjoita allaoleva koodi viereiseen kenttään roskapostin suodattamiseksi, kiitos!