Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö

Alkemiaa, Maailman Kieltä ja unelmia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Joku saattoi jo arvata otsikosta kirjan nimen, tai sitten ei. Joka tapauksessa luin Paulo Coelhon Alkemistin. Alkemisti on paitsi luetuimpia kirjoja ja tuntuu, että se täytyy jokaisen kirjoista pitävän lukea, on se myös äärettömän hyvä kirja, yksi parhaimpia mitä olen lukenut. Ja niitä luettuja ei olekaan aivan vähän.

Alkemisti opettaa meitä kulkemaan elämäntietämme, seuraamaan unelmiamme ja kuuntelemaan sydäntämme. Tarina kerrotaan nuoren Santiagon silmin joka lähtee Espanjasta jättäen lampaansa ja vaeltaa aina Egyptin pyramideille asti. Vain siksi, että näkee unen ja kohtaa miehen joka kehottaa häntä seuraamaan unelmaansa ja etsimään unensa aarteen. Matkalla Santiago oppii kuuntelemaan Maailman Kieltä ja ymmärtämään, että kaikella on tarkoituksensa tässä maailmassa; joku on säätänyt kaiken niinkuin se on.

Alkemisti auttoi minua ajattelemaan selkeämmin asioita ympärilläni ja uskomaan kovemmin siihen, että ihmisen tulee seurata unelmiaan jos haluaa todella olla onnellinen. Kun todella tiedän haluavani jotain, voin sen saavuttaa. Ennemmin tai myöhemmin, tavalla tai toisella.

 

Kun haluat jotain, koko maailmankaikkeus auttaa sinua saavuttamaan sen.”

 

Seuratkaa unelmianne, ja jos tämän lukija ei ole kyseistä kirjaa lukenut, niin suosittelen enemmän kuin lähes yhtäkään muuta kirjaa.

Keskustele artikkelista

Kirjoita kommentti

Kirjoita allaoleva koodi viereiseen kenttään roskapostin suodattamiseksi, kiitos!