Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö

Atjatele oeikin, mnsetey

Kirjoitettu 21.07.14
Esseen kirjoittaja: Kimmo Pulkka
Kirjapisteet: 3
Kirja: Ajattele oikein, menesty
Kirjan kirjoittaja: Napoleon Hill
Kategoriat: 1. Oppiminen, 1.2. Oppimisen taidot ja työkalut, 3.2. Yrittäjän taidot ja työkalut

Atjatele oeikin, mnsetey, 3.3 out of 5 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/5 (3 votes cast)

Otsikko on tollane jännä koska puhutaan ajatuksesta ja niiku sillee et jos sanan eka ja vika kirjain on oikein ja muut c8 niin ihminen osaa ajatella sen kyseessä olevan sanan hyvin nopeesti. Luv u Brainz.

Hyv kirj. Siis ei tää sen kummempia selittelyjä kaipaa ku et maistuu. Miinuksena pieni fontti, oli vähän rasittavaa silmille 🙁 Jeppistä eli kirjan nimi on Ajattele oikein, menesty. Fokusointi oli vahvasti ton aiheen ympärillä ja se oli musta siistiä, koska ajattelen ite samalla tavalla. Vois sepitellä.

 

Eli homma menee niin, että jos sä haluat jotain asiaa tosi kovasti, ja myös uskot siihe, niin sä saat sen. Ei mikään estä. Mun unelma on olla adidaksen merkittävin henkilö 2030 mennessä. Tuntuu niin kivalle kun uskoo siihen 100%, vaikkei vielä tiedä tarkalleen, miten sen toteuttaa. Mulla on vaan niin kova halu ja usko, että se toteutuu. Pala kerrallaan. Nojuu kirjotan tän esseen vaikka peilaten tohon.

 

Eli jos mietitään, että mä haluun nyt alkuu adidakselle töihin, niin itsessään halu ja usko ei riitä. Tekoja plz. Eli come up with an idea ja boomboom. Jos ei oo tarpeellinen idea, niin keksi uus. Jos et oo tarpeellinen, tee itses tarpeelliseks. Se tapahtuu tarpeellisilla ideoilla ja teoilla. Siis lol ei oo ton vaikeempaa 😀 Kirjakin tiivistyy aika hyvin tähän eli mistäs tässä nyt kirjottais. No kyl mä tiiän.

 

Joskus tulee just sellasia hetkiä, et enhän mä pysty. Mite mä nyt sen. Onneks siihen on lääkkeitä. Itellä toimii parhaiten fiiliksen nostatus sellasien biisien avulla, mitkä linkittää adidaksee. Kelailee niitä kaikkia ideoita vaan omassa mielessä ja miettii miten hienoja niistä tulee. Hei joo! Sakin viisaat sanat Passionissa: ”Mieti sitä miten siisti juttu siitä voi tulla, äläkä sitä miten vituiks se voi mennä.”. Tulee muuten heti parempi fiilis. Sit tietty adidaksen muutamat kuuluisat motot: ”Impossible is nothing” ja ”all in”. Noita kun miettii niin shit nigga. Kyl lähtee fiilis nousuun.

 

Tosta tuli mielee pari videoo mitkä katon about joka viikko ja katon nää sit aina monesti putkee. Tulee mahti fiilis.

 

http://www.youtube.com/watch?v=FkHmV0s3PjE

 

Täs Messin videossa pointtina just se, et pitää miettiä, miten ongelmat ja haasteet pystyy kääntämään voitoksi.

 

http://www.youtube.com/watch?v=aMFnwOYO9xo

 

Beckhamilla taas se, et miten täydellisen epäonnistumisen jälkeen pystyy nousemaan täydelliseen voittoon. Ku on kattonu koostetta tosta Englanti-Kreikka pelistä, niin näkee miten kova tahto ja usko Beckhamilla on voittaa toi ratkaiseva peli. Tai no pelata tasan, mut täs tapauksessa sama asia.

 

Keskustele artikkelista

1 kommentti to “Atjatele oeikin, mnsetey”

  1. Allu sanoo:

    Adidas is THE shit!

Kirjoita kommentti

Kirjoita allaoleva koodi viereiseen kenttään roskapostin suodattamiseksi, kiitos!