Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö

Haluan rakastaa maailmaa

Kirjoitettu 28.01.13
Esseen kirjoittaja: Unna Ahokas
Kirjapisteet: 3
Kirja: Menestys ja onnellinen elämä
Kirjan kirjoittaja: Brian Tracy
Kategoriat: 3. Yrittäjyys, 3.2. Yrittäjän taidot ja työkalut, 8. Henkinen kasvu, 8.1. Filosofiaa, ajattelua ja mielikuvitusta yrittäjälle, 8.2. Yrittäjänä kasvun taidot ja työkalut, 8.3. Havahtuminen - ihmisenä kehittyminen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Voit muuttaa vain itseäsi


Toista ihmistä ei voi muuttaa. Voi muuttaa vaan itseään. Kun itse muuttuu, maailma ympärillä voi myös muuttua. Huomio! Voi muuttua, ei välttämättä muutu. Varmaa on vain se, että kun itse muuttuu, niin silloin muuttuu. Tämä on ihanan varmaa.

 

Käytetäänpä esimerkkinä tiimiä. Sanotaan vaikka, että haluan muiden tiimiläisten tulevan ajoissa paikalle. Voin valittaa hirveästi siitä, että he ovat myöhässä ja kertoa marttyyriäänellä, kuinka upeasti olenkaan itse ollut ajoissa. Saako tämä muut tulemaan ajoissa? Luultavastikaan ei. Sen sijaan minua pidetään marttyyrinä ja valittajana, eikä minusta pidetä.

 

Sen sijaan voin tulla itse ajoissa joka päivä. Silloin muut voivat saada inspiraatiota ja uskoa itseensä ja alkavat ehkä tulla itsekin ajoissa. Tai sitten eivät. Varmaa on kuitenkin se, että minun ei tarvitse olla nolo, koska en ole myöhästynyt. En jää fiiliskierroksista paitsi, koska olen ajoissa. Minulla on hyvä maine ja ihmiset luottavat minuun.

 

On haastavaa jaksaa noudattaa jotain sopimusta, jos muut rikkovat sitä. On vaikeaa ottaa vastuu omasta toiminnasta ja antaa muiden elää omaa elämäänsä. Ainakaan minulle tämä ei todellakaan ole ollut mikään itsestäänselvyys.

 

Anteeksianto

 

Aloitan anteeksiannosta. Anteeksi antaminen on helvetin vaikeaa. On vaikea päästä yli asioista, joita muut ihmiset ovat tehneet tahalleen tai vahingossa. Anteeksi antamista helpottaa kun ymmärtää, että toisille ihmisille katkerana pysyminen vahingoittaa sinua itseäsi. Jos pitää negatiivisia tunteita sisällään, se aiheuttaa niin henkisiä kuin fyysisiäkin negatiivisia seurauksia.

 

Tracy puhuu kolmesta eri anteeksiannosta: vanhemmille, muille ihmisille ja itselle

 

Minun vanhempani ovat hyvin erilaisia kuin minä. Minä olen unelmoija: seikkailujen etsijä. Tarvitsen uusia kokemuksia, haasteita ja en pelkää niitä. Minua ahdistaa tavallisuus ja turvallisuus, enkä pidä sitoutumisesta. Vanhempani sen sijaan pysyvät aina mukavuusalueella ja eivät tähtää korkealle. Tämän vuoksi he ovat toivoneet minulle tasaista elämää. He toivoivat, että menisin yliopistoon, saisin vakaan ammatin ja asuisin samassa paikassa ja olisin samassa ammatissa. He eivät missään tapauksessa halua minun perustavan yritystä, matkustavan ulkomaille tai ottavan riskejä.

 

Ymmärrän, että haluavat minulle vain parasta, omasta mielestään. He eivät valitettavasti pysty ymmärtävän, että minun parhaani ei ole sama kuin heidän parhaansa. He eivät ymmärrä, että minulle tavallinen elämä on ansa, vankila ja se saa minut ehdottoman epäonnettomaksi.

 

Vanhempani pitävät unelmia hömpötyksenä ja turhana. Tämä on aina satuttanut minua, sillä en ole voinut kertoa heille, mistä unelmoin, tai kun olen kertonut, olen saanut negatiivista palautetta. Toivon, että vanhempani olisivat kannustavia ja avoimempia.

 

Tiedän kuitenkin, että vanhempani rakastavat minua valtavasti. He tekevät sen minkä luulevat olevan parasta minulle, minkä näkevät parhaana. Yritän saada heitä kuuntelemaan minua enemmän ja koitan jaksaa kuunnella negatiivisia kommentteja. Teen parhaani, jotta ymmärtäisimme toisiamme. En ole enää vihainen vanhemmilleni.

 

Olin jossain vaiheessa vihainen joillekin ystävilleni ja erityisesti entisille sellaisille. Olen vieläkin välillä. Kun miettii Tracyn sanomaa: ”Olet aina itse vastuussa”, jaksaa ymmärtää muita enemmän. En voi valittaa, ettei ystäviäni kiinnosta minun elämäni jos en ole itse kiinnostunut heidän elämästään. Joskus ihmiset ovat epäreiluja, mutta täytyy uskoa, että he tekevät parhaansa. Jos siihen ei pysty uskomaan, on ehkä parempi olla olematta heidän ystävänsä.

 

Aion olla enemmän yhteyksissä ystäviini. Jos teen positiivisia yhteydenottoja jatkuvasti, he ovat väistämättä positiivisempia minua kohtaan. Voin odottaa, että ystäväni muuttuvat, mutta se olisi turhaa ajantuhlausta. Mielummin muutan omaa käytöstäni ja saan ehkä sillä tavalla toisetkin toimimaan eri tavalla. Mutta vaikka he jatkaisivat samaan malliin, hyväksyn sen. Jos jokin asia alkaa häiritä minua liikaa, mainitsen siitä. Jos se ei muutu ja edelleen häiritsee, silloin on parempi siirtyä eteenpäin.

 

Minulla on tapana olettaa muiden tekevän muutoksia ilman, että itse muutun. Olen luontainen marttyyri, aina ollut. Se ei tarkoita, että minun tarvitsisi olla jatkossa.

 

Meidän tiimissämme minun on vaikea luottaa moneen ihmiseen. Olen pettynyt heihin. Toimin jatkuvasti siten, että odotan heidän pettävän minut jatkossa, ja niin he tekevätkin. Tämä on noidankehä, jota ei voi muuttaa kukaan muu kuin minä. Minun on muutettava omaa käytöstäni. Kaikki alkaa anteeksiannosta. Minun on annettava heille anteeksi. Minun on ymmärrettävä, että he ovat vain ihmisiä ja että heillä ei ollut tarkoitus satuttaa minua. He oli huolimattomia, kiireisiä, stressaantuneita, välinpitämättömiä ja yksinkertaisesti ihmisiä. Annan heille anteeksi, kuten toivon myös heidän minulle anteeksi antavan, kuten isossa kirjassa todetaan. Olen itsekin omistanut kaikki nuo ominaisuudet, olen itsekin tuottanut pettymyksiä.

 

Olen monesti omassa päässäni täydellinen. En voi tehdä virheitä ja vaikka tekisin, selittelen ne itsellenikin. Minun täytyy ymmärtää, että muut eivät näe asiaa näin. He eivät selittele tekojani, vaan tuomitsevat ne. Jos oletan muilta jotain, minun tulisi olettaa itseltäni vähintään samaa. Jos haluan muiden antavan minulle uuden mahdollisuuden, minun täytyy antaa se heille.

 

Meillä on kaunan aiheita tiimissämme, kuten varmasti monessa organisaatiossa on. Emme koskaan saa aikaan muutosta, jos jokainen odottaa muiden muuttuvan. Jos jokainen keskittyy omaan toimintaansa, ja tekee sen kanssa parhaansa, tilanne muuttuu. Tämä ei tarkoita sitä, etteiko muita enää pitäisi auttaa, päinvastoin. Seuraavassa kappaleessa kerron anteeksi annon jälkeen toisesta askeleesta kohti parempaa tiimiä.

 

Oleta toisista parasta

 

Henry Ford sanoi ”If you think you can do a thing or think you can’t do a thing, you’re right” Kirjan mukaan tämä pätee myös ajatuksiimme muista ihmisistä. Jos haluamme joltakin ihmiseltä tietynlaista käytöstä, parasta mitä voimme tehdä, on uskoa heihin. Jos uskomme heihin ja kerromme sen myös heille, on paljon todennäköisempää, että he pystyvät haluamaamme asiaan.

Mitä oletamme jos ihminen tekee teon joka loukkaa meitä? Onko ensimmäinen oletus, että hän aikoi loukata meitä? Että hän teki sen tahalleen? Tämä on monesti ainakin itselläni automaattinen oletus. Mitä jos sen kääntää toisinpäin? Mitä jos oletan, että kun joku antaa minulle palautetta, että hän haluaa auttaa minua menestymään paremmin? Mitä jos oletan, että kaikki ihmiset haluavat vain auttaa minua tielläni eteenpäin? Silloin oloni voisi olla aivan mahtava, olisin jatkuvasti positiivinen, sillä kaikki nämä ihmiset ympärilläni haluavat minun parastani!

Toisia voi myös auttaa kehumalla heitä kun he onnistuvat haluamissasi asioissa. Jatkuvat pienet kehut ovat hieno asia, ja ne pitää muistaa sittenkin kun jollekin jokin asia on jo rutiini. On hyvä antaa tunnustusta, jotta ihminen jatkaa toimintaansa. Tämä on johtajana, tiimiläiseni, ystävänä ja ylipäätänsä ihmisenä hyvä muistaa.

 

Palautteen anto

Olemme käyneet paljon palautteen annosta läpi tiimini kanssa. Hampurilaismalli ja monet muut teoriat ovat auttaneet ainakin minua antamaan palautetta paremmin. Tracy opettaa seitsemän kohtaa joiden avulla palautteen annosta tulee hyvää.

 

  1. Suojele ihmisen itsetuntoa. Anna palautetta vain jos haluat oikeasti parantaa toisen ihmisen elämää. Ei ole tarkoitus purkaa omaa pahaa oloa toiseen ihmiseen. Tracy aloittaa palautteen antonsa esimerkiksi lapsilleen sanoilla ”minä rakastan sinua”. Tällä hän kertoo, että välittää toisesta ja sanoo kaiken sanottavansa rakkaudesta.
  2. Keskity tulevaisuuteen Menneisyydessä märehtiminen on minulle ongelma. Tykkään jauhaa uudelleen ja uudelleen kaikkea huonoa mitä on tapahtunut. Tämän olen oppinut lapsuudenkodistani. Mutta kerran opitun voi myös muuttaa! Tässä tulee myös se usko toiseen ja, että oletus on se, että he haluavat toimia ensi kerralla paremmin.
  3. Suorituksiin keskittyminen Jos ihmiselle antaa negatiivista palautetta hänen luonteestaan tai henkilökohtaisista asioistaaan, se on erittäin loukkavaa. Tämä on helpoin tapa aiheuttaa riitoja ja ongelmia tiimissä. Olen havainnut tämän puolentoista vuoden työskentelyaikamme aikana. Sen sijaan tulisi antaa palautetta toiminnasta, mieluiten esimerkkien avulla. Travy vei tätä vielä pitemmälle. Hänen mukaan ei pidä sanoa ”sinä olet myöhässä”, vaan ”myöhästelyä tapahtuu”. Puhutaan ongelmasta, ei ihmisestä. Minunkin pitää kokeilla tätä, koska se kuulosti aika hyvältä neuvolta.
  4. Omista tunteesi Toiset ihmiset eivät ole vastuussa sinun tunteistasi. Vaikka toinen ihminen haukkusi sinut ihan pystyyn, on sinun päätöksesi mitä tunnet. Tunteet on kuitenkin tärkeä tuoda esiin. Silloinkin pitää muistaa, että kerrot palautteen siksi, että haluat auttaa toista ihmistä. Kerrot, jotta hän ei polttaisi siltojaan muiden ihmisten kanssa, ei siksi, että sinuun sattuu. Kun muistat tämän niin palautteen antaminen on laadukkaampaa.
  5. Ratkaisu Selkeys on tärkeää palautteen annossa. Konkreettiset esimerkit ovat hyviä. Myös selvä ratkaisu on tärkeä. Palautteen saajan on tiedettävä miten edetä. Esimerkiksi palautetta myöhästelystä annettaessa voi sanoa ”Olisi hyvä, jos myöhästelyä ei tapahtuisi ja oltaisiin ajoissa paikalla.”
  6. Auta Kun päätät antaa jollekulle palautetta, sinulle tulee samantien vastuu auttaa. Kun annat palautetta asiasta kuin asiasta, keksi ainakin yksi keino miten voit auttaa. Näin et jätä ihmistä yksin tuuliajoille, vaan hänelle on myös tuki takanaan.
  7. Oleta toisen halunneen tehdä hyvää työtä Oleta, että toinen ihminen ei halunnut pettää sinua, vaan tapahtunut oli vahinko. Puhu kuten hän haluaisi sinun parastasi, ja niin varmasti myös on. Luovu syyttelystä, niin silloin syytettyä ei ole!

 

Syyllistäminen

 

Tämä on lyhyesti sanottuna suurin ongelmani. Rakastan etsiä syyllisiä aina muualta kuin itsestäni. Olen uskomattoman ankara niin muille kuin itsellenikin. Tämä on syy, miksi ohjaan syyllisyyttä muuallekin. Tuntuu, että jos myöntäisin kaiken elämässäni olevan omaa vikaani, en jaksaisi edes nousta sängystä aamulla. Minun täytyisi oppia päästämään itseni ja muut helpommalla, keskittymään ratkaisuun eikä syyllisten etsimiseen.

 

Erityisen hankalaa tämä on siksi, että sanon kaiken ajattelemani ääneen. Jos minulle nousee ajatus ja en sano sitä ääneen, se jää häiritsemään minua ja lopulta minun on pakko sanoa se ääneen. Näin on myös negatiivisten asioiden kanssa. Tracyn kirjassa ei ollut keinoa miten siitä pääsisi eroon. Hän puhui siitä, miten koko negatiivisesta ajattelusta pitää luopua, mutta minusta se kuulosti aika utopistiselta. Vähintäänkin on erittäin pitkä prosessi saada oma ajattelu pelkästään positiiviseksi.

 

Ehkäpä minun pitää alkaa vaan oppia pitämään suu kiinni. Mutta kuten Mamma kysyi palautetreeneissämme: mitä tehdä kun turhauttaa? Luulen, että esimerkiksi liikunta voisi auttaa tähän. Lisäksi se, että oppii olemaan ottamatta asioita niin vakavasti auttaa. Minulla on vaikea löytää tasapainoa: sitä täydellistä ajattelutapaa, kun jaksaa olla innostunut mutta samaan aikaan ei ole kuolemanvakavissaan. Miten olla rento ja sitoutunut samaan aikaan? Minulle sitoutuminen tarkoittaa sitä, että otan epäonnistumiset ja virheet erittäin vakavasti. Tämän huomasi kesällä Laivurissa työskenneltäessä. Minulle yksikin virhe on liikaa ja en siedä sellaista. Tämä on ehkä liian ankara suhtautuminen, eikä anna varaa riskien otolle, inhimillisyydelle ja armolle.

 

Jos totean aina huonojen asioiden kohdalla, että ne ovat muiden vika, olen täysin toisten ihmisten armoilla. En hallitse omaa elämääni. Minulle tärkein arvo on vapaus ja minut herätti Tracyn yhtälö. Vastuunotto = Hallinta = Vapaus. En halua muiden hallitsevan elämääni! Joten minun täytyy ottaa tunteeni haltuun. Tästä lähtien en enää syytä muita elämäni vioista. Kaikki on minun vastuullani, ja minun ansiotani.

 

Minä ja muut

 

Minä en ole erityisen pidettävä henkilö. Olen liian kovaääninen, mielipiteikäs, nopea, ajattelematon ja monia muita asioita. Ihmiset joko ihmettelevät, inhoavat tai pelkäävät minua. Olen oikeasti ihan mielettömän hyvä tyyppi, mutta sen tajuamiseen menee ihmisiltä aika paljon aikaa.

Tracy kertoo tapoja, joilla saat muut pitämään itsestään helpommin. Näitä on ihan hyvä harkita, vaikka minusta on tavallaan hauskaa, että minusta ei pidetä 🙂 Mutta onhan se hyvä ainakin tietää keinot miten voi toimia, jos joskus vaikka todella tarvitsee jostain syystä jonkin ihmisen tykkäävän itsestään!

Huomasin, että kaikki keinot ovat aika samanlaisia kahdessa mielessä: ne ovat erittäin positiivisia ja sen lisäksi ne ovat mukavia toteuttaa. Ne perustuvat ajatteluun epäsuorasta toiminnasta. Kun haluaa jotain, ei pidä toimia suoraan. Jos haluaa jonkun pitävän sinua älykkäänä, ei pidä sanoa olevansa älykäs. Sen sijaan pitää ajatella toista ihmistä älykkäänä ja silloin he tulevat tekemään samoin sinun kohdallesi.

 

Minulle helppoa Tracyn keinoista ovat muiden kiittäminen ja ihailu. Tätä voin tuoda lisää esille, sen lisääminen ei ole minulle vaikeaa. On kiva kertoa muille, että he ovat upeita ihmisiä.

 

Vaikeaa minulle on kuuntelu. Olen huono kuuntelija, sillä rakastan puhumista. Erityisesti monen ihmisen seurassa kuuntelu on vaikeaa. Lisäksi tuon mielipiteeni oli kärkkäästi esille ja rakastan väitellä ja olla oikeassa. Minusta on myös mukava saada muut vaikuttamaan huonommilta kuin ovatkaan. Varsinkin ihmisten joita en tunne seurassa nämä huonot piirteet korostuvat. Minun pitää oppia ymmärtämään bumerangi-laki: kaikki mitä teet muille, tulee itsellesi takaisin.

 

Tavoitteet

 

Menestys ja onnellinen elämä-kirja on kertoo paljolti tavoitteiden asettamisesta. Tavoitteet ovat tärkeitä, olen siitä samaa mieltä kirjan kanssa. Olen hyvä tekemään listoja ja tavoitteita, silloin kun tiedän mitä haluan. Tänä keväänä on sen tietäminen taas takkuillut. Minulla on aina ollut ristiriitainen tunne Tiimiakatemialla, sillä tavallaan liikemaailma puhuu arvojani vastaan. Tajusin vasta luettuani Tracyn kirjan, että minun ei tarvitse myydä arvojani. Minun täytyy miettiä elämäni tärkeimmät arvot ja yhdistää ne työhöni.

 

Minulle tärkeimmät viisi arvoa ovat vapaus, itseni kehittäminen, läheiset ihmiset, maailma (erityisesti luonto, eläimet ja ihmiset) sekä hauskuus ja ilo. Elämäni tarkoitus on olla joka päivä parempi versio itsestäni kuin eilen. Haluan tuoda näitä arvoja lähemmäs työtäni ja vapaa-aikaani. Olen välillä hukannut sen mitä haluan tehdä, mutta nyt en enää halua tehdä sitä.

 

Luulen myös alkaaneeni ymmärtää mitä haluan tehdä työkseni. Haluan joko olla töissä yrityksessä/omistaa yrityksen joka tekee hyvää. Oli se sitten hyvää luonnolle, eläimille, yhteiskunnalle, ihmisille tai mille vain, en voi tehdä työtä jossa ei ole merkitystä taustalla. Haluan myös tienata tällä työllä paljon, haluan pukeutua hyvin, asua hyvin ja matkustella paljon. Haluan, että pääsen käyttämään työssäni omia vahvuuksiani kuten esiintymiskykyä, toisten kielten puhumista, kirjoittamista, stressinsietokykyä, pelottomuutta, kaverijohtajuutta ja monia muita asioita.

 

Yksi niitä asioita, joka rajoittaa eniten on pelko. Pelko siitä, että epäonnistuu. Haluan itse päästä tästä pelosta vapaaksi. Yes we can! Toinen mikä rajoittaa ainakin minua, on yksinkertaisesti se, etten voi uskoa että asioita voi tapahtua. Jo Liekkirockin olisi pitänyt osoittaa, että mahdoton on mahdollista. Edelleen huomaan silti ajattelevani, että tietyt asiat eivät ole mahdollisia minulle. Mutta kyllä ne ovat!

 

Tavoitteen luomiseen on 12-vaiheinen järjestelmä. Aion käyttää sitä useamman eri tavoitteen luomiseen. Tracyn mukaan olisi hyvä olla 12-18 tavoitteita, ja että niitä on jokaiselle elämän osa-alueelle. Tein olemassa olevista tavoitteista tavoitekortit, jotka kannan kalenterini välissä mukana joka päivä. Aion pitää näistä tavoitteista kiinni ja kasvaa siten ihmisenä!

 

Tavoitteiden luominen ei ole helppoa. Vielä vaikeampaa on niiden saavuttaminen. Ehkä vaikeinta on hyväksyä se hinta mikä niiden saavuttamisella on, ja maksaa se. Tracyn sanojen mukaan, se hinta pitää maksaa kokonaisuudessaan ennen palkintoa. Toisaalta ilman maksua parhaimmatkin asiat menevät hukkaan. Lottovoitto on turha ja elämän rakkaus kävelee ohi.

 

Loppusanat

 

Haluan olla onnellinen, vaikka en joskus uskonut että se on mahdollista. Ymmärsin kuitenkin jo ennen Tiimiakatemialle tuloa tämän kirjan pääsanoman: kaikki on itsestä kiinni. Olen oman elämäni herra. Minulla on mahdollisuudet saavuttaa unelmani, niin hulluja kuin ne ovatkin.

 

Tracy lopetti kirjansa rakkaudesta puhumiseen. Minäkin näen rakkauden maailman liimana, joka pitää kaiken yhdessä. En puhu nyt vain parisuhteessa olevasta rakkaudesta, vaan kaikesta rakkaudesta. Haluan rakastaa työtäni, kotiani, ystäviäni, perhettäni ja ennenkaikkea tätä maapalloa ja kaikkea mitä se sisältääkin. Haluan herätä joka aamu ja sanoa: ”Minä rakastan maailmaa”.

 

Keskustele artikkelista

Kirjoita kommentti

Kirjoita allaoleva koodi viereiseen kenttään roskapostin suodattamiseksi, kiitos!