Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö

jOBS

Kirjoitettu 26.03.14
Esseen kirjoittaja: Jugi
Kirjapisteet: 2
Kirja: jOBS
Kirjan kirjoittaja:
Kategoriat: 7.1. Luovan ajattelun työkalut, 7.4. Tulevaisuuden mahdollisuudet, 8. Henkinen kasvu, 9.09. Elokuvat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

 

Tuossa hetkessä oli vaikea tarttua kynään kirjoittamismielessä tai oikeastaan alkaa naputtamaan näppäimiä. Niinpä otin paperin eteeni ja aloin piirtelemään. Ainakin sain inspiraatiota elokuvasta alkaa piirtämään ja tuo ei ole ainoa kuva, jonka silloin raapustelin. Pienestä pojasta asti olen aina halunnut olla parempi piirtämään ja tietyllä tapaa oma piirtäminen turhauttaa. Kun katsoo kuvaa näkee siinä aina ne virheet tai puutteet, joita omilla taidoilla ei ole pystynyt välttämään. Tätä kuvaa tehdessä en välittänyt ollenkaan noista seikoista vaan annoin vaan mennä rallatella eteenpäin.

 

Istuin tuolilla kynän kanssa ja mietin paljon mitä tapahtuu sitten kun akatemia loppuu ja mitä sitä ennen olisi pitänyt tapahtua tai on tapahtunut. Mietin kovasti myös mymmiä ja sitä minkälaisena sen tulen itse vetämään. Toisaalta aina on houkutellut, että olisi aivan sen koko ajan matkassa mukana, mutta toisaalta myös lyhyempi reissu toimii mulle.

 

Näin jälkeenpäin muistan sen fiiliksen, kun tuota kuvaa tein. Se oli jotenkin siistiä, kun päässä pyöri monia asioita yhtäaikaa. Sen vuoksi kirjoittamisesta ei tullut mitään, koska ajatukset poukkoilivat ympäriinsä ja keskittyminen vain yhteen asiaan oli siinä hetkessä mahdotonta. Lopputuloksena kuva on ehkä hieman psykedeelinen ja laittaa katselijansa ajattelemaan mitä tuossa on oikein ajettu takaa. En varmasti tiedä itsekään kaikkea, mutta sen tiedän, että kuvan tekeminen oli omalla tavallansa vapauttavaa.

Keskustele artikkelista

Kirjoita kommentti

Kirjoita allaoleva koodi viereiseen kenttään roskapostin suodattamiseksi, kiitos!