Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö

Johtavat ajatukset

Kirjoitettu 16.05.21
Esseen kirjoittaja: Lassi Pohtola
Kirjapisteet: 1
Kirja:
Kirjan kirjoittaja:
Kategoriat: 4.1. Johtavat ajatukset

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tiimiakatemia on paikka, jossa voi etsiä itselleen sitä oikeaa juttua. Itse olen päässyt kehittämään monia osaamisia ja kehittynyt niissä. Tärkeimpänä pidän sitä että voit itse tehdä asioita jotka vievät kohti haluamaa tulevaisuutta joko yrittäjänä tai työntekijänä.

 

1 ihmissuhteet

Luomme suhteita erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin. Nämä kaikki valmistavat meitä yrittäjä/työntekijä urallemme. Maailma pyörii isosti verkostojen avulla ja niitä hyödyntämällä voi saavuttaa merkittäviäkin saavutuksia ja luoda todella isoja asioita joihin ei yksin pystyisi.

 

2 tiimiyrittäjyys

Opimme toisilta tiimeiltä, tiimiläisiltä ja valmentajilta päivittäin uusia asioita. Jaamme tietoa treeneissä ja pyrimme kertomaan muille omista ahaa elämyksistämme ja oppimistame asioista. Opimme käyttämään erilaisten ihmisten vahvuuksia erilaisiin projekteihin.

 

3 rohkeat kokeilut

Saamme kokeilla uutta niin, että vain mielikuvitus on rajana. Oli idea sitten miten iso tai pieni tahansa, kaikki on itsestä kiinni saako asioita aikaan. Osa tykkää ottaa enemmän riskejä ja kokeilla uusia asioita ja osa tykkää mennä turvallisempaa reittiä esim tekemällä perintöprojekteja.

 

4 tekemällä oppiminen

Luemme kirjoja ja viemme sieltä opit käytäntöön tekemällä. Pidän itse siitä, että pelkkä lukeminen ei riitä, vaan pitää tehdä asioita ja hyödyntää opittuja asioita. Kaikkea kun ei kirjoista voikaan oppia, niin tekemisellä ainakin näkee, mikä toimii ja mikä ei. Kaikki tekeminen on aina erilaista ja mitkään tilanteet eivät koskaan mene juuri niin kuin kirjoissa, tästä syystä on tärkeää tehdä ja oppia improvisoimaan ja ratkaisemaan ongelmia.

 

5 matkustaminen

Tämä on jäänyt viime aikoina todella vähälle mutta se on ihan ymmärrettävää tilanteen vuoksi. Tiimillämme silti on haaveissa päästä maailmanympärysmatkalle ja tehdä sen eteen töitä.

Keskustele artikkelista

Kirjoita kommentti

Kirjoita allaoleva koodi viereiseen kenttään roskapostin suodattamiseksi, kiitos!