Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Siis älyttömän hyvä konsepti. Vielä kun tieto vain jalkautuisi jatkuvasti eteenpäin. Johtavat ajatukset luovat joka tapauksessa pohjaa Tiimiakatemian toiminnalle ja ovat loistavia neuvoja/ohjeita tiimiyrittäjien arkeen.

Itselleni ehkä eniten kolahtaa tuntemattoman tiimiakatemialaisen lausahdus vuodelta 1993: ”Jos sinulla on idea, niin kakaise ulos ja ryhdy toimimaan.” Itselläni ei ole siihen mitään lisättävää. Täydellisesti ilmaistu pointti tästä yhteisöstä. Tiimiakatemian oppimismalli pohjaa hyvin vahvasti tekemiseen, eikä sitä tule tapahtumaan ellei rohkeasti tartu toimeen. Tämä on seikka, jonka harjoittaminen on kehittynyt itselläni jo paljon tähän mennessä kuljetun matkan aikana, mutta kaikkinensa se vaatii vielä petrattavaa. Siitä joka tapauksessa yrittäjyys ja aito tekeminen lähtee liikkeelle.

Tiimiakatemia on tietyllä tapaa pois oppimista. Siis pois oppimista juurtuneista tavoista käyttäytyä, opiskella ja toimia. Koulumaailma muovaa meitä huomaamattamme hyvinkin paljon ja luo samalla raja-aitoja vapaalle itseilmaisulle. Tiimiakatemiassa on kyse juuri vapaasta oppimisesta, joka mahdollistaa ehkä jopa sen aidon itsensä löytämisen.

Tiimiakatemia on yhteisö, jossa kokeilemalla opitaan uutta. Vähän niin kuin kävelemäänkin, yrityksen ja erehdyksen kautta. Johtavien ajatusten taustalla on, että jokainen tiimiakatemialainen löytäisi innostuksen tämän oppimismallin ja ajatusten ytimestä. Se tarjoaa neuvoja ja vinkkejä sen merkityksen ymmärtämiseksi. Ole nöyrä ja luo menestyksesi aina uudelleen, sekä näe mahdollisuuksia, älä esteitä. Tärkeitä huomioita jokaisen tiimiyrittäjän arkeen hyödynnettäväksi.

Arvot ovat asia, joka luo yhteyden ihmisten välille. Tiimiakatemialla ne muovaavat tapaamme oppia ja tehdä asioita. Verkostot, kansainvälisyys, tekemällä oppiminen ja jatkuvat kokeilut ovat osa tämän yhteisön arkea. Niistä muodostuu se kokonaisuus, joka itseäni ainakin innoittaa aina uudelleen ja uudelleen.

Tagit: ,

Keskustele artikkelista

Kirjoita kommentti

Kirjoita allaoleva koodi viereiseen kenttään roskapostin suodattamiseksi, kiitos!