Tiimiakatemia on Jyväskylän Ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö

Porukalla Rämeikköön

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Forest & Back. Informaatiolla “kumpparit, lamppu, lämmintä ja makuupussi” onneksi osasikin jo varautua siihen että ei ihan 5 tähden hotelliin oltu matkalla ja mukaan todella kannatti ottaa oikeasti rymyvaatetta ja no, itsehän päätinkin toteuttaa tämän ottamalla n. 20 kilon edestä vaatekertaa (täysin tiedostaen että loppupeleissä kuljen ihan niissä samoissa vaatteissa koko reissun ajan, but hey, you never know). Se mistä EI informoitu eli että pikkurepun tulisi sisältää kaikki suunnistustarvikkeet vaihtopaitoineen aiheutti pientä tunteenpurkausta bussien lastausvaiheessa ja loppujen lopuksi se pikkureppukin oli raivosiirron jälkeen täynnä kaikkea TUIKITARPEELLISTA, vaan ei se mitään, sillä matkan aikana selvisi että repun sisällöllä ei juurikaan ollut merkitystä.

Suunnistamaan lähdettiin (=Leevi suunnisti ja me muut käveltiin luottavaisin mielin johtajan perässä niinkuin pienet elefantit) het bussista poistuttua, keli oli kuin morsian ja hikihän siinä nousi pintaan heti ensikilometreillä. Matkaan saatiin tehdä Kovan Melonin kanssa, seuranamme tottakai ryhmän maskotit, hirvikärpäset sekä vainoavat ampiaiset jotka toivat lisäbuustia noin niinkuin liikunnallisuuden kannalta. Suoritimme loistavalla yhteishengellä toinen toistaan hurjempia tehtäviä sienenkeräyksestä vaativiin ryhmän nopeutta sekä vahvuuksia testaaviin koitoksiin.  Matkalla rastilta toiselle käytimme aikaa yleiseen jutusteluun ja tutustumiseen, mitä toki olimme kerenneet jo aiemmin aloittaa ja ainakin omasta puolestani voin sanoa että belbit olivat natsanneet aika napakasti, kävi nopeasti ilmi että tiimistämme löytyy osaamista hyvin laajalla alalla ja näin ollen meillä on loistavat edellytykset olla todella menestyvä ja kova poppoo (minkä nyt jo nimikin kertoo). On myös hauska nähdä miten isossa porukassa äänekkäät ja puheliaat ihmiset joutuvat ja saavat antaa tilaa toisilleen ja myös se, että vahvatkin persoonat osaavat antaa tilan hiljaisemmilekkin osapuolille joilla on valtavasti hyviä ideoita, mutta jotka monesti peittyvät äänekkäämpien alle. Aiemmin opitut roolit rikkoutuvat, ja se jos joku on kasvattavaa.

Leevin pettämätön vainu vei meidät kuin liitäen rastilta toiselle, olimme ensimmäisenä kohteessa eli Tupaswillassa ja kasasimme puolijoukkueteltan porukalla, mikä sujui mielestäni erittäinkin mallikkaasti ottaen huomioon että muut naispuoliset sekä ennenkaikkea minä itse ei-niin-kokeneena eräkoirana (hämäävästä kurssipuvusta huolimatta) ei välttämättä oltu niin kauhean tuttavallisia sen kanssa, mutta onneksi meidän riuskat miehet ohjasivat toimintaa kärsivällisesti.

Yksi musikaalikin kerettiin siinä väsäämään ja nappiinhan se meni, musta siitä tuli tosi hyvä ja se kasautui ihan itsekseen kaikkien ideoita kuunnellen ja soveltaen siitä sitten toimiva paketti. Se meni ihan niinkin hyvin että voittokin tuli kotiin päheiden hirvensarvien muodossa ja no kyllähän me Melonit oltiin polleeta poikaa ja euforistisissa fiiliksissä. HYVÄ MEIDÄN TIIMI WUHUU !

Pienen saunakriisin jälkeen oli hyvä vetää vähän rauhoittavia lettuja naamaan ja monet lähtivätkin nukkumaan koska pitihän meidän nousta jo puoli 6 paluureissulle. Itsekin olin päässyt juuri palelemisvaiheeseen makuupussissani, kun Katri pärähti ovelle huutamaan että nyt kaikki pystyyn niinkun olis jo ja virkkuna aamuihmisenä manasin mielessäni muutaman paheellisen värssyn kunnes lähdettiin pötkönä marssimaan kohti tuntematonta. Valasta en muista juuri mitään, tuntuu kuin kaikki olisi ollut unta.

Mutta mihin kaikki päätyi, oli jotain aivan uskomattoman upeaa: siteet pois silmiltä ja edessä avautuvat Metsäbileet Bouncerin tärähtäessä mystisesti soimaan puiden katveesta. HUHHUH, yksi ehkä siisteimpiä juttuja IKINÄ. Shokista toipumisen jälkeen se reivaus alkoi, ja mahtavinta ehkä oli se että kaikki oli siinä mukana kuin viimeistä päivää. KIITOS TEILLE VTL:T IHAN MILJOONASTI. VAU.

Sitten voidaan siirtyä tähän analyyttiseen vaiheeseen. Opettavaisina asioina tästä reissusta koen ainakin meidän tiimin sisäiset vahvuudet sekä ylipäätään oppiminen ihmisistä/ihmisiltä. Se on ihan äärimmäisen tärkeää ajatellen kauanko me tullaan viettämään yhdessä. Myös puolijoukkueteltan rakennus oli hyödyllinen homma, ei sitä koskaan tiedä mihin joutuu ! Myöskin esiintymistilanteet joita akatemialla tulee eteen melkoisen paljon on olleet todella hyviä sekä opettavaisia juttuja, itselläni kun on melko voimakas esiintymiskammo, vaikka toisaalta samaan aikaan siitä nautinkin äärimmäisen paljon. Myös ampiaisten kanssa pärjäämisestä annan itselleni kovasti plussaa, otetaan kuitenkin huomioon että se kuuluu top 3 fobioihin. Ens kerralla vois myös oikeasti pakata vähemmän eikä vaan puhua siitä……….. Motorolaakin siinä koitettiin vähän väsätä ja ei se kyllä musta ihan puihin mennyt ! Hyvä me !

Hyviä juttuja oli ehdottomasti ne metsäbileet. En voi lakata hehkuttamasta ! Ihan loistavaa. Samoin mielestäni rastitehtäviä oli mukavan paljon, olis ollut tylsää vaan käpötellä se 10 kilometriä. Yhteishenki ihan koko Tiimiakatemialasten kesken on sellanen juttu kanssa mihin kiinnittää väkisinkin huomiota, ollaan kaikki kuin yhtä suurta perhettä ja jengi suhtautuu kaikkeen ihanan avoimeasti.

Kehitettäviä hommia oli jo se mainitsemani, että kukaan ei kertonut että lähdetään suoraan bussista rämpimään ja että se reppu pitää olla varustettuna valmiiksi (tosin kellään muulla ei vissiin ollut tätä ongelmaa…) ja näin aiheutu turhia ärräpäitä, että ehkä kehitysehdotuksena se että vielä pikkusen tarkempaan informaatiota vaikkakin yleisessä tiedossa jo onkin että yllätys ja salaisuus kuuluu akatemialaisten jokapäiväiseen sanavarastoon (mikä on pääasiallisesti vain hyvä juttu !)

Kokonaisuudessa kuitenkin jäi ihan huippu fiilis, metsässä voi olla oikeasti hauskaa kun on oikealla porukalla, ja ennenkaikkea ihan valtavasti kiitoksia järjestäjille, olitte tehneet suuren työn meitä varten ! KIITOS !

Tagit: ,

Keskustele artikkelista

Kirjoita kommentti

Kirjoita allaoleva koodi viereiseen kenttään roskapostin suodattamiseksi, kiitos!